Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
зелен фасул

Зелен фасул - начин на приготвяне

Зеленият фасул е традиционна съставка в нашата кухня. Той има специфичен вкус, който го прави желана съставка на салати, основни ястия и гарнитури. Преди да го приготвите обаче, да видим как се почиства правилно зелен фасул?

Стъпка 1

Почистването всъщност е съвсем лесно - обикновено е достатъчно да измиете шушулките и да отрежете двата им края.

Стъпка 2

След това нарежете шушулките на по-къси парчета по диагонал.

Стъпка 3

Когато готвите, никога не забравяйте: зеленият фасул трябва да се вари поне 10 минути, за да бъдат разрушени съдържащите се в него токсини. По същата причина никога не консумирайте зеления фасул суров!

купи с варен ориз

Как да сварим ориз?

Здравословен избор. При този метод на приготвяне не се изхвърля никаква част от водата и така се запазват всички полезни хранителните вещества, разтворими във вода.
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта